Nieuwbouw De Dames van Vroondaal

De Dames zijn terug! Na het succes van eerdere fases worden in fase 5 de laatste 32 woningen verkocht. De Dames van Vroondaal is onderdeel van het noordelijk gelegen Vroondaal Westmadepark. Het is een prachtige woonlocatie tussen de Westmadeweg en een boomrijke groenstrook, om de hoek van Landgoed Ockenburgh, het strand en de zee. Hier woon je in een karakteristieke woning zoals je die ziet in de klassieke Haagse wijken, maar dan uiteraard volledig naar moderne maatstaven.

image alt

Chique nieuwbouw in Den Haag

De architectuur van de woningen in De Dames van Vroondaal is geïnspireerd op de architectuurstijl uit de klassieke Haagse wijken en komt van de hand van Walter Zeinstra (ZVA). Eerder was hij verantwoordelijk voor Vroondaal aan het Park. Dat resulteert wederom in een prachtig plaatje. De nieuwbouwhuizen zijn rijkelijk voorzien van details in de gevels, erkers, balkons, veranda’s en ornamenten. Geen huis is hetzelfde. Met dezelfde kleur gevelsteen en alle accenten in wit is eenheid gecreëerd, ook met voorgaande fases.

image alt

De klasse van de Dames

De Dames van Vroondaal is nu al een begrip in 'het Haagse' en met de komst van fase 5 is ingespeeld op het recente succes. De Dames van Vroondaal zijn de zusjes van De Heeren van Vroondaal, een project dat werd overladen met complimenten uit de bouwwereld. Uiteraard voldoen de woningen aan de huidige maatstaf voor duurzaam wonen. Zo zijn de woningen onder meer voorzien van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen. Dit en nog meer duurzame toepassingen zorgt voor energielabel A++++.

image alt

Fase 4 in verkoop: grond op erfpacht

Altijd al in deze chique en moderne Haagse wijk willen wonen? Dan is dit jouw kans! Fase 4 is momenteel in verkoop en er zijn nog bouwnummers beschikbaar. De woningen in fase 4 worden aangeboden op basis van erfpacht. Dit betekent dat je eigenaar wordt van het huis, maar de grond blijft in eigendom van de gemeente Den Haag. Je betaalt een vergoeding voor het recht om de grond te gebruiken van de gemeente Den Haag: de canon. Een groot voordeel is dat je de grond niet hoeft te kopen, waardoor de totale koopsom van de woning lager is.

Naar aanbod fase 4
image alt

Fase 5 nu online in verkoop

De laatste fase van De Dames van Vroondaal is 9 november 2023 in verkoop gegaan. Ook deze 32 woningen, waaronder 13 unieke bungalows met slaapkamer op de begane grond, hebben weer de kenmerkende Haagse stijl en duurzame toepassingen zoals je gewend bent in deze wijk. Anders dan in fase 4 worden de woningen in fase 5 verkocht op eigen grond. Inmiddels is de inschrijfperiode gesloten en worden de woningen toegewezen.

Bekijk fase 5
  Ga naar het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod