Wijken in ontwikkeling

Nieuwbouw De Dames van Vroondaal

De Dames zijn terug! Na het succes van De Heeren van Vroondaal en eerdere fases van De Dames van Vroondaal, worden binnenkort de laatste circa 275 woningen (verdeeld over verschillende fases) gebouwd. De voorbereidingen zijn in volle gang. De Dames van Vroondaal is onderdeel van het noordelijk gelegen Vroondaal Westmadepark. Het is een prachtige woonlocatie tussen de Westmadeweg en een boomrijke groenstrook, om de hoek van Landgoed Ockenburgh, het strand en de zee. Hier woon je in een karakteristieke woning zoals je die ziet in de klassieke Haagse wijken, maar dan uiteraard volledig naar moderne maatstaven.

image alt

Chique nieuwbouw in Den Haag

De architectuur van de woningen in De Dames van Vroondaal is geïnspireerd op de architectuurstijl uit de klassieke Haagse wijken en komt van de hand van Walter Zeinstra (ZVA architecten), die eerdere fases van De Dames van Vroondaal en Vroondaal aan het Park heeft ontworpen. En dat levert wederom een prachtig plaatje op. De nieuwbouwhuizen zijn rijkelijk voorzien van details in de gevel, erkers, balkons, veranda’s en ornamenten. Geen huis is hetzelfde. Met dezelfde kleur gevelsteen en alle accenten in wit is eenheid gecreëerd, ook met voorgaande fases.

image alt

De Dames van Vroondaal

De Dames van Vroondaal en Heeren van Vroondaal zijn al een begrip in 'het Haagse'. Met de komst van de volgende fases wordt er ingespeeld op het recente succes. De Dames van Vroondaal zijn de zusjes van De Heeren van Vroondaal, een project dat werd overladen met complimenten uit de bouwwereld. De Dames van Vroondaal hebben hetzelfde 'DNA', dus ook komende fases beloven oogstrelend te worden. De woningen van De Dames van Vroondaal zijn chique en uniek, met royale woonoppervlaktes die passen bij klassieke Haagse huizen.

image alt

Fase 3 staat voor de deur

De woningen in de derde fase van De Dames van Vroondaal gaan - als alles volgens planning verloopt - in het voorjaar van 2022 in de verkoop. Meer informatie over de verkoop van de nieuwste fase vind je op de pagina planning. De woningspecificaties en prijzen van fase 3 zijn inmiddels bekend. Altijd al het woongenot van een chique Haagse woning willen ervaren? Meld je dan direct aan voor de projectfase via de pagina van jouw favoriete woning(en). Zo blijf je altijd op de hoogte van het nieuws rondom de start verkoop van de woningen in deze fase.

Bekijk de woningtypes
  Ga naar het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod