Op zoek naar een gloednieuwe en royale 2 onder 1 kapwoning in Den Haag? Dan kan een 2 onder 1 kap villa 6m breed XL in nieuwbouwproject De Dames van Vroondaal zomaar jouw droomhuis zijn! Er zijn nog maar een paar bouwnummers beschikbaar. Bekijk ze snel!

Nieuwbouw De Dames van Vroondaal

Laatste 2 onder 1 kap villa's te koop
De Dames van Vroondaal is onderdeel van het noordelijk gelegen Vroondaal Westmadepark. Het is een prachtige woonlocatie tussen de Westmadeweg en een boomrijke groenstrook, om de hoek van Landgoed Ockenburgh, het strand en de zee. Hier woon je in een karakteristieke woning zoals je die ziet in de klassieke Haagse wijken, maar dan uiteraard volledig naar moderne maatstaven.

image alt

Chique nieuwbouw in Den Haag

De architectuur van de woningen in De Dames van Vroondaal is geïnspireerd op de architectuurstijl uit de klassieke Haagse wijken en komt van de hand van Walter Zeinstra (ZVA). Eerder was hij verantwoordelijk voor Vroondaal aan het Park. Dat resulteert wederom in een prachtig plaatje. De nieuwbouwhuizen zijn rijkelijk voorzien van details in de gevels, erkers, balkons, veranda’s en ornamenten. Geen huis is hetzelfde. Met dezelfde kleur gevelsteen en alle accenten in wit is eenheid gecreëerd, ook met voorgaande fases.

image alt

De klasse van de Dames

De Dames van Vroondaal is nu al een begrip in 'het Haagse'. De Dames van Vroondaal zijn de zusjes van De Heeren van Vroondaal, een project dat werd overladen met complimenten uit de bouwwereld. Uiteraard voldoen de woningen aan de huidige maatstaf voor duurzaam wonen. Zo zijn de woningen onder meer voorzien van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen. Dit en nog veel meer duurzame toepassingen zorgt voor energielabel A++++.

image alt

Het laatste beschikbare aanbod

Nu kopen en vrijwel direct verhuizen? In de nieuwbouwwijk De Dames van Vroondaal kan het! Fase 4 wordt in het najaar van 2024 opgeleverd. Je hoeft hier dus niet lang te wachten op de sleutel. Enkele voordelen van de 2 onder 1 kap villa's van fase 4 op een rij:

  • Het najaar van 2024 al de sleutel
  • Vier de feestdagen in jullie nieuwe huis
  • Klassieke woning met de voordelen van nieuwbouw

Het laatste aanbod
image alt

Fase 5 voor 95% verkocht

De laatste fase van De Dames van Vroondaal is een groot succes! Eind 2023 ging het project in verkoop en inmiddels is 95% verkocht. Er is dus nog beperkt aanbod. Ook in fase 5 hebben de woningen de kenmerkende Haagse stijl en duurzame toepassingen zoals je gewend bent in deze wijk. De (levensloopbestendige) bungalow is misschien wel het meest in het oog springende woningtype in deze fase. Hier woon je gelijkvloers, maar heb je wel een fijne tuin tot je beschikking.

Bekijk fase 5
  Ga naar het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod