Alle bouwnummers fase 4 nu online

22 september '22

De 90 bouwnummers van De Dames van Vroondaal fase 4 staan online. Je kunt nu precies zien hoe alle bouwnummers zijn ingedeeld en wat ze gaan kosten. Benieuwd welke jouw favorieten gaan worden? Bekijk ze snel!

image alt

Welke bouwnummers zijn jouw favoriet?

In welke woning zie jij jezelf wonen? Bijvoorbeeld die rijwoning van 5,40 meter breed of heb je toch meer ruimte nodig in een herenhuis? Fase 4 bestaat uit 90 woningen. Het zijn allemaal ruime eengezinswoningen. Soms rijwoningen en soms 2 onder 1 kapwoningen, maar altijd gasloos en dus een voordeel wat betreft de energielasten. De woningen zijn stuk voor stuk ruim opgezet, dus met veel woonoppervlakte. Zet de mooiste bouwnummers in jouw favorietenlijstje. Zo geef je gemakkelijk je voorkeuren door wanneer de verkoop start. Nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak deze dan snel aan.

Bekijk woningen en prijzen

Save the date!

Op donderdag 29 september om 15.00 uur start online de verkoop van de woningen in De Dames van Vroondaal fase 4. Inschrijven op jouw favoriete woning(en) kan tot en met maandag 10 oktober 15.00 uur. Uiterlijk op het moment van de verkoop kun je de verkoopdocumenten terugvinden op de bouwnummerpagina's.

Ontdek meer Een woning kopen
Hier wonen? Woningaanbod