Wat gaat er gebeuren in De Dames van Vroondaal?

De Dames van Vroondaal is volop in ontwikkeling. De eerste woningen in deze wijk werden in 2020 gebouwd, maar De Dames van Vroondaal is nog niet voltooid. Hieronder lees je meer over de planning van het project, zodat je weet wanneer er een verkoop van een nieuwe fase nadert.

Planning: de wijk

De Dames van Vroondaal bestaat uit meerdere fases. Er zijn reeds vier fases in verkoop gegaan, waarvan de eerste aan het einde van 2019. Sindsdien is de populariteit van de wijk enorm en staan er nog één fase op de planning. In totaal worden er circa 350 woningen gebouwd in De Dames van Vroondaal.

Planning fase 3 en 4

Fase 3 en 4 van De Dames van Vroondaal zijn momenteel in verkoop. Het is nog mogelijk om je in te schrijven als optant of reserve-kandidaat. Fase 4 is jouw laatste kans op een 2 onder 1 kapwoning of herenhuis in De Dames van Vroondaal. In totaal worden er 186 woningen verkocht in deze fases. Als alles volgens plan verloopt wordt in 2023 gestart met de bouw van deze woningen.

Op de hoogte blijven?

De Dames van Vroondaal wordt een wijk met steeds meer klasse en stijl. Wil je op de hoogte blijven van wat er in Vroondaal gebeurt? Meld je onderaan de pagina dan aan voor de nieuwsbrief!

  Duurzaamheid in De Dames van Vroondaal
  Bekijk het woningaanbod