Planning De Dames van Vroondaal

In De Dames van Vroondaal, het nieuwbouwplan in Den Haag, realiseren we circa 350 woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van De Dames van Vroondaal.

Verkoop fase 4 is gestart

De verkoop van De Dames van Vroondaal fase 4 is in volle gang. Je vindt alle verkoopstukken online bij de bouwnummers - zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de conceptcontracten, et cetera. Interesse in een woning? Je kunt je een optie aanvragen op een bouwnummer.

Optie aanvragen

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij Nutsbedrijven.

Planning voorgaande fases

  Duurzaamheid in De Dames van Vroondaal
  Bekijk het woningaanbod