Planning De Dames van Vroondaal

In De Dames van Vroondaal, het nieuwbouwplan in Den Haag, realiseren we circa 350 woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de nieuwbouwplanning van De Dames van Vroondaal.

Fase 5 in verkoop: slechts beperkt aanbod

Eind 2023 is de verkoop van fase 5 in De Dames van Vroondaal gestart en inmiddels is 80% van de woningen verkocht. Uiteraard staan alle bouwnummers nog online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er nog bouwnummers vrij? Op deze vrije bouwnummers kan je dan direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Prognose bouw en oplevering

Voor fase 5 kunnen wij een voorlopige prognose geven wat betreft de oplevering. In het najaar van 2024 start vermoedelijk de bouw van de woningen. Voordat de bouw start moet eerst aan alle opschortende voorwaarden worden voldaan. Een verkooppercentage van 70% van de woningen is daar één van. Een bouwrijpe locatie en onherroepelijke omgevingsvergunning zijn de overige.

De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa anderhalf jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven. In het eerste kwartaal van 2026 worden de woningen vermoedelijk opgeleverd.

Planning voorgaande fases

  Duurzaamheid in De Dames van Vroondaal
  Bekijk het woningaanbod