De Dames van Vroondaal
Logo Logo

Het is zover: de verkoop van de 72 hoek- en tussenwoningen van de 1e fase van De Dames van Vroondaal is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers in De Dames van Vroondaal? Dan ontvangen wij graag je financiële check.

Lees verder

Het is bijna zover! De 72 woningen van De Dames van Vroondaal fase 1 gaan a.s. donderdag 26 september online in verkoop. Zet deze datum dus alvast in je agenda! Daarnaast wordt er op woensdagavond 2 oktober een informatieavond georganiseerd. Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Eerder deelden we al de schetsen van De Dames van Vroondaal. Je kreeg toen al een goede indruk van hoe de woningen er uit komen te zien. Nu wordt die indruk alleen maar beter! Want wij hebben achter de schermen hard verder gewerkt om alles nog gedetailleerder te maken. De beelden zijn nu helemaal gereed. Kijk je mee?

Lees verder

Het ontwerp en de architectuurstijl van De Dames van Vroondaal komt van Walter Zeinstra, Architect-Directeur bij Zeinstra Veerbeek Architecten. Wellicht ben je al bekend met zijn signatuur. Zo’n 350 woningen in Vroondaal Aan het Park komen van zijn tekentafel. Walter vertelt wat hem inspireerde voor de woningontwerpen van De Dames van Vroondaal in Vroondaal Westmadepark.

Lees verder

Wonen bij het Park

De Dames van Vroondaal ligt pal aan Park Madestein. Hier, in een van de grootste groengebieden van Den Haag, kun je recreëren zoals jij dat wilt. Ga de natuur in, spot de groene specht in het vogelrustgebied, bezoek de stadsboerderij, geniet van een heerlijke lunch of kom in beweging!

Lees verder

Een begrip in het Haagse is Vroondaal aan het Park waar het allemaal begon, vele kopers zijn je hier voorgegaan. Met trots kondigen wij dan ook De Dames van Vroondaal aan! Het zusje van De Heeren van Vroondaal. Beide onderdeel van het noordelijk gelegen Vroondaal Westmadepark. De woningen van De Dames van Vroondaal zijn qua m2 iets kleiner dan de Heeren, maar niet minder imposant qua uiterlijk. Kijk je mee?

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.