Eerste kopers nemen intrek in woningen fase 3

31 januari '24

De Haagse nieuwbouwwijk De Dames van Vroondaal krijgt steeds meer vorm. Terwijl de verkoop van fase 5 zeer succesvol verloopt, nemen de eerste kopers hun intrek in de onlangs opgeleverde woningen van fase 3.

image alt

Veel moois om te bekijken

Nu de oplevering van de woningen in fase 3 gestaag doorloopt, kun je steeds beter zien hoe mooi de wijk wordt. In fase 4 en fase 5 zijn nog enkele woningen beschikbaar. Deze worden in dezelfde klassiek Haagse stijl gebouwd als eerdere fases. Loop of rijd gerust eens een rondje door de wijk om een idee te krijgen van De Dames van Vroondaal. Eind 2023 ging fase 5 is verkoop, met onder meer levensloopbestendige bungalows in het aanbod. Interesse? Je kunt optant of reserve-kandidaat worden door je in te schrijven op jouw favoriete (niet verkochte) bouwnummer.

Bekijk het woningaanbod

Opleveringen op komst

Gedurende 2024 krijgen steeds meer kopers de sleutel van hun nieuwe woning in De Dames van Vroondaal. De oplevering van fase 3 loopt door tot de zomer van dit jaar. Daarna is het de beurt aan fase 4. Eind 2024 zijn zowel fase 3 als fase 4 opgeleverd. 

  Lees meer nieuws
  Bekijk de planning