Bouwnummers en definitieve prijzen nu online

25 april '22

In De Dames van Vroondaal is het comfortabel wonen. Hoe kan het ook anders, met alle luxe van nieuwbouw en zo'n schitterende ligging. Je vindt vanaf vandaag de bouwnummers en definitieve prijzen op de website. Zo kun jij je beter oriënteren.

image alt

Prijzen per bouwnummer bekend

De definitieve prijzen per bouwnummer zijn bekend! Dit betekent dat je vanaf nu zeker weet wat de woningen gaan kosten. Heb jij jouw favoriet(en) gevonden? Schrijf je dan in en voeg je favoriete bouwnummer(s) toe aan je wensenlijst. 

Bekijk woningen en prijzen
image alt

Je financiële check

Je financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer? Dan krijgen de kandidaten die al een financiële check hebben gedaan voorrang. Nadat de verkoop is gestart, heb je de mogelijkheid een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis account. 

Over de financiële check

Save the date

Op donderdag 5 mei om 15.00 uur start online de verkoop van de woningen in De Dames van Vroondaal Fase 3. Inschrijven op je favoriete woning(en) kan tot en met maandag 16 mei 17.00 uur. We vertellen je binnenkort alles over de verkoop van de woningen in dit plan.

Ontdek meer Een woning kopen
Hier wonen Woningaanbod