Bouwupdate: de derde fase vanuit de lucht

15 juni '23

De bouwwerkzaamheden van de 96 woningen in fase 3 zijn in volle gang. De afgelopen maanden is er veel gebeurd. In deze bouwupdate lees je wat per blok de stand van zaken is.

image alt

Bouwnummers 1 tot en met 21

Bij Blok 1 en 2 zijn de eerste daken gelegd en is de metselaar al aardig op weg met het metselwerk. Binnenkort wordt er opgestart met het plaatsen van de trappen zodat hierna gestart kan worden met het bouwen van de binnenwanden in de woningen. Bij Blok 3, 4 en 5 worden de dakvloeren geplaatst en worden de kozijnen aangebracht. Vervolgens volgt de afbouw van de woningen, net zoals bij blok 1 en blok 2.

Bouwnummers 22 tot en met 63

Bij Blok 6 en blok 7 zijn wij bezig met het lijmen van de woningscheidende wanden en worden de vloeren van de 2e verdieping geplaatst. Ter plaatse van Blok 8 t/m 12 zijn de wanden van de begane grond gelijmd, hierna wordt zo spoedig mogelijk gestart met het leggen van de 1e verdieping vloeren.

image alt

Bouwnummers 64 tot en met 96

Bij Blok 13 t/m blok 16 zijn de funderingen gereed en de installaties aangelegd. Vervolgens zijn ook bij deze blokken alle begane grondvloeren gelegd.

De opleverprognose is naar verwachting het eerste kwartaal van 2024.

  Lees meer nieuws
  Beschikbare woningen fase 4