Denk aan de financiële check!

25 september '19

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers in De Dames van Vroondaal? Dan ontvangen wij graag je financiële check.

Upload je financiële check

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar nadat de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Rabobank Regio Den Haag

Tijdens de informatieavond op woensdag 2 oktober is Rabobank Regio Den Haag aanwezig om je ter plekke inzicht te geven in de mogelijkheden en te voorzien van een financiële check. Daarnaast is het ook mogelijk om contact op te nemen met Rabobank Regio Den Haag via het telefoonnummer (070) 371 88 88 voor het inplannen van een videogesprek. Tijdens dit videogesprek wordt er kort gekeken naar de mogelijkheden voor de aankoop van een woning. Na het gesprek zal de adviseur de financiële check invullen en naar u toe sturen.  

De voordelen van een videogesprek zijn;

  • Direct inzicht in de mogelijkheden voor het aankopen van een woning in dit project;
  • Geen reistijd;
  • Een persoonlijk gesprek met één van onze deskundige adviseurs (via de video);
  • Inlogmogelijkheden vanaf verschillende locaties om samen het gesprek bij te wonen.
  Lees meer over de financiering
  Bekijk het actuele aanbod