Een woning voor altijd: levensloopbestendig wonen in Vroondaal

16 oktober '23

Aan de rand van de wijk De Dames van Vroondaal en gedeeltelijk aan het water staan straks 13 bungalows, waarvan één vrijstaande. Stuk voor stuk duurzaam, in de breedste zin van het woord. Want de bungalows in De Dames van Vroondaal fase 5 zijn standaard helemaal levensloopbestendig. Dát is wonen met het oog op de toekomst!

image alt

Een thuis voor altijd

Stads, klassiek, duurzaam en groen. De Dames van Vroondaal heeft alles in zich om een leven lang heerlijk te wonen. Ook op je oude dag. Je hebt namelijk de mogelijkheid om een levensloopbestendige woning te kopen in De Dames van Vroondaal fase 5. Ofwel, een huis met een volledig woonprogramma op de begane grond. Wordt traplopen fysiek lastig? Dan kun je hier gewoon (zelfstandig) blijven wonen. Het is nu misschien nog niet voor te stellen, maar wel heel fijn om voorbereid te zijn.

Op de artist impression is de slaapkamer van bouwnummer 211 getoond.

image alt

Alles op één woonlaag

Klinkt het comfort van levensloopbestendig wonen als iets voor jou? Dan is een bungalow echt iets voor jou. Naast de berging worden twee extra ruimtes aangebouwd: de badkamer en de slaapkamer. Zo doe je dus écht alles - koken, wonen, slapen en douchen - op dezelfde verdieping. Pluspunt: boven creëer je ruimte voor bijvoorbeeld een extra logeerkamer waar de (klein)kinderen kunnen slapen. Uiteraard is op deze verdieping ook een badkamer te vinden.

Binnenkort in verkoop

De Dames van Vroondaal fase 5 gaat donderdag 9 november vanaf 15.00 uur (online) in verkoop. De uitgelezen kans om een levensloopbestendige woning in Vroondaal te bemachtigen. Schrijf je nu alvast in als belangstellende! Op dinsdag 14 november is het verkoopevenement van het project. Vanaf 17.00 uur tot circa 18.30 uur ben je van harte welkom bij het Informatiecentrum Vroondaal aan de Vroonhoevelaan 2.

Iets vragen? Neem contact op
Ook levensloopbestendig wonen? Bekijk het aanbod