De Dames van Vroondaal komt eraan!

5 augustus '19

Een begrip in het Haagse is Vroondaal aan het Park waar het allemaal begon, vele kopers zijn je hier voorgegaan. Met trots kondigen wij dan ook De Dames van Vroondaal aan! Het zusje van De Heeren van Vroondaal. Beide onderdeel van het noordelijk gelegen Vroondaal Westmadepark. De woningen van De Dames van Vroondaal zijn qua m2 iets kleiner dan de Heeren, maar niet minder imposant qua uiterlijk. Kijk je mee?

image alt

Chique nieuwbouw in Den Haag

De architectuur van de woningen in De Dames van Vroondaal is geïnspireerd op de architectuurstijl uit de klassieke Haagse wijken, van de hand van Walter Zeinstra van ZVA architecten die al eerder Vroondaal aan het Park heeft ontworpen. En dat levert wederom een prachtig plaatje op. De nieuwbouwhuizen zijn rijkelijk voorzien van details in de gevel, erkers, balkons, veranda’s en ornamenten. Geen huis is hetzelfde. Met dezelfde kleur gevelsteen en alle accenten in wit, is eenheid gecreëerd.

image alt

Ook hier wonen?

Nog heel even geduld! Achter de schermen zijn we druk bezig met alle voorbereidingen voor deze nieuwe fase in Vroondaal Den Haag. Wel hebben we de verschillende woningtypen alvast voor je online gezet. Dus zie jij jezelf hier helemaal wonen? Laat dan je NAW-gegevens achter bij het jouw woningtype van jouw voorkeur en mis niets van De Dames van Vroondaal.

Bekijk de woningtypen
  Bekijk de voorzieningen
  Bekijk de bereikbaarheid