Fase 3 van De Dames van Vroondaal komt eraan

17 maart '22

Na het succes van De Heeren van Vroondaal en de eerste twee fases van De Dames van Vroondaal (alle woningen zijn inmiddels verkocht) is het nu tijd voor de derde fase van 'De Dames'. Naar verwachting gaan de woningen in het voorjaar van 2022 in verkoop. Bekijk alvast de eerste schetsen van de woningtypes op de website en meld je aan voor de projectfase! Zo krijg je een goed beeld van de klassieke architectuur die ook deze fase zo kenmerkt en lees je direct wanneer er nieuws is over jouw favoriete woning(en).

image alt

Zeven verschillende woningtypes

In deze fase verrijzen 96 woningen. Behalve herenhuizen met een beukmaat (breedte) van 6,0 en 5,7 meter, worden in fase 3 ook hoek- en rijwoningen (6 meter, 5,7 meter en 5,4 meter breed), 2 onder 1 kapwoningen en een vrijstaande villa gerealiseerd. In totaal gaat het om zeven verschillende woningtypes, allen gekenmerkt door bijzondere details in onder meer de gevel.

image alt

Chique nieuwbouw in Den Haag

De architectuur van de woningen in De Dames van Vroondaal is geïnspireerd op de architectuurstijl uit de klassieke Haagse wijken, van de hand van Walter Zeinstra van ZVA architecten die al eerder Vroondaal aan het Park heeft ontworpen. En dat levert wederom een prachtig plaatje op. De nieuwbouwhuizen zijn rijkelijk voorzien van details in de gevel, erkers, balkons, veranda’s en ornamenten. Geen huis is hetzelfde. Met dezelfde kleur gevelsteen en alle accenten in wit, is eenheid gecreëerd.

image alt

Wil jij hier straks wonen?

Nog heel even geduld! Achter de schermen zijn we druk bezig met alle voorbereidingen voor deze nieuwe fase in Vroondaal Den Haag. Wel hebben we de verschillende woningtypen alvast voor je online gezet. Dus zie jij jezelf hier helemaal wonen? Laat dan je NAW-gegevens achter bij het jouw woningtype van jouw voorkeur en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van fase 3!

Naar de woningtypes
  Bekijk het woningaanbod
  Bekijk het laatste nieuws