Fase 4: klassieke én energiezuinige woningen

30 januari '23

Er is nog aanbod in De Dames van Vroondaal fase 4. De woningen met een klassieke uitstraling zijn uitermate energiezuinig. In deze wijk woon je in een architectonisch hoogstaand huis en profiteer je ook nog eens van een lage energierekening!

image alt

Statige huizen

Wat De Dames van Vroondaal en fase 4 in het bijzonder kenmerkt is het ontwerp. Zeinstra Veerbeek Architecten zijn geïnspireerd door de klassieke Haagse stijl, een uiterlijk dat nog steeds erg in de smaak valt bij woningzoekenden. De erkers, balkons en diverse ornamenten geven ieder huis een eigen 'gezicht', waardoor de statige woningen vrij snel uniek worden.

image alt

De Duurzame Dames

De stijgende energieprijs maakt huizenkopers - terecht - bewust van de voordelen van energiezuinige woningen. Een nieuwbouwwoning verbruikt vanwege de goede isolatie, bodemwarmtepomp en zonnepanelen vrijwel altijd minder energie dan een bestaand huis. Ook de woningen in De Dames van Vroondaal fase 4 zijn zeer energiezuinig. Ze hebben het voorlopige energielabel A++++. Bij de oplevering van de woningen wordt dit label definitief vastgesteld.

  Lees meer nieuws
  Bekijk de woningen