Fase 4 van De Dames van Vroondaal komt eraan

5 juli '22

De populaire nieuwbouwwijk De Dames van Vroondaal wordt uitgebreid met fase 4. Momenteel is ontwikkelaar BPD druk bezig met de voorbereidingen van dit project. Naar verwachting gaan de woningen in het najaar van 2022 in verkoop. Bekijk alvast de eerste schetsen van de woningtypes op de website en meld je aan voor de projectfase!

image alt

Zeven verschillende woningtypes

In deze fase verrijzen 90 eengezinswoningen. Behalve brede herenhuizen worden in fase 4 ook rijwoningen, 3 onder 1 kapwoningen en 2 onder 1 kapwoningen gerealiseerd. In totaal gaat het om zeven verschillende woningtypes die allemaal worden gekenmerkt door bijzondere details in onder meer de gevel, zoals erkers en tuiten.

image alt

Chique nieuwbouw in Den Haag

De architectuur van de woningen in De Dames van Vroondaal is geïnspireerd op de architectuurstijl uit de klassieke Haagse wijken. Net als voorgaande fases is ook fase 4 ontworpen door Walter Zeinstra van ZVA architecten. En dat levert wederom een prachtig plaatje op. De nieuwbouwhuizen zijn rijkelijk voorzien van details in de gevel, zoals erkers, balkons, veranda’s en ornamenten. Geen huis is hetzelfde.

image alt

Wil jij hier straks wonen?

Nog heel even geduld! Achter de schermen is BPD Gebiedsontwikkeling druk bezig met alle voorbereidingen voor deze nieuwe fase in Vroondaal. Wel hebben we de verschillende woningtypen alvast voor je online gezet. Dus zie jij jezelf hier helemaal wonen? Laat dan je NAW-gegevens achter bij het woningtype van jouw voorkeur en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van fase 4!

Naar de woningtypes
  Bekijk het woningaanbod
  Bekijk het laatste nieuws