Goed nieuws! De tweede fase van De Dames van Vroondaal komt eraan!

23 april '20

Een begrip in het Haagse, De Dames van Vroondaal. Na het succes van de eerste fase bereiden wij ons nu voor op de tweede fase. Deze fase zal bestaan uit 41 woningen, te weten rijwoningen 5.4m en 5.7m breed en Twee-onder-een kapwoningen van 5.4m en 6.0m breed. Allemaal net iets kleiner dan haar grote broer De Heeren van Vroondaal.

image alt

Chique nieuwbouw in Den Haag

De architectuur van de woningen in De Dames van Vroondaal is geïnspireerd op de architectuurstijl uit de klassieke Haagse wijken, van de hand van Walter Zeinstra van ZVA architecten die al eerder Vroondaal aan het Park heeft ontworpen. En dat levert wederom een prachtig plaatje op. De nieuwbouwhuizen zijn rijkelijk voorzien van details in de gevel, erkers, balkons, veranda’s en ornamenten. Geen huis is hetzelfde. Met dezelfde kleur gevelsteen en alle accenten in wit, is eenheid gecreëerd.

image alt

Wil jij hier straks wonen?

Nog heel even geduld! Achter de schermen zijn we druk bezig met alle voorbereidingen voor deze nieuwe fase in Vroondaal Den Haag. Wel hebben we de verschillende woningtypen alvast voor je online gezet. Dus zie jij jezelf hier helemaal wonen? Laat dan je NAW-gegevens achter bij het jouw woningtype van jouw voorkeur en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van fase 2!

Naar de woningtypes
  Bekijk het woningaanbod
  Bekijk het laatste nieuws