Klassieke Haagse woning met het comfort van nu

17 mei '23

Ben je ook zo’n fan van woningen in de klassieke Haagse stijl? Droom je weg van een toren-dakkapel, knusse veranda’s en schitterende sierlijsten? Dan weet je waarschijnlijk ook wat een berg aan onderhoud er bij zo’n woning komt kijken. En dan hebben we het nog niet over isolatie van de woning en de bijbehorende energiekosten. Maar het kan ook anders. Onderhoudsvriendelijk, energiezuinig én die klassieke architectuur waar je zo gek op bent! Lees je mee?

Schitterende architectuur

De jaren 30 woning is hét voorbeeld van een populair type huis in de tegenwoordige tijd. Je ziet ze in het Haagsche Statenkwartier, de wijken Kralingen en Blijdorp in Rotterdam, het Utrechtste Oudwijk en Amsterdam Zuid. Immens populair, de schitterende architectuur met rijke detaillering is dan ook een lust voor het oog. 

Maar vaak moeten deze woningen nog qua comfort de 21e eeuw in worden geholpen. Denk aan dubbele beglazing, updaten van keuken en badkamer, het isoleren van de woning, onderhoud aan kozijnen en eventuele lekkages. Zie je dit alles niet zo zitten? Kies dan voor nieuwbouw in de klassieke stijl.

jaren 30 stijl woning

Comfortabel wonen

De woningen in De Dames van Vroondaal zijn zulke woningen. Uniek hier is dat alle woningen verschillend ogen. Zo heeft het huis op de hoek een erker, terwijl de buren genieten van een balkon. En daar blijft het niet bij. Bijna alle woningen zijn voorzien van een kenmerkend detail, dat uiteraard doet denken aan de klassieke Haagse stijl.

Uiteraard kun je altijd kiezen voor meerwerkopties zoals een uitbouw in de woonkamer of dakkapel. Zodat dat bij oplevering van de woning gedaan is. En je niet zelf nog maandenlang met een aannemer aan de slag moet met kans op verborgen gebreken! Ook niet onbelangrijk: de komende decennia hoef je geen onderhoudskosten te verwachten bij nieuwbouw. Deze woning heeft daarnaast energielabel A++++ en wordt gebouwd volgens de huidige norm voor energiezuinig bouwen. En dat merk je. Een koele woning in de zomer, een behaaglijk binnenklimaat in de winter én een lage energierekening.

Jaren 30 stijl woning

Al je woonwensen vervuld

Niet alleen woon je hier een stuk relaxter zonder grote renovaties of zorgen om verborgen gebreken, de stijl van de woning is ook nog eens precies wat je zoekt. Is je interesse gewekt voor een woning in De Dames van Vroondaal? Bekijk alle woningen hier en schrijf je snel in als geïnteresseerde. Wie weet woon jij straks in jouw eigen nieuwbouwwoning in klassieke Haagse stijl!

 

Naar het woningaanbod
  Lees meer nieuws
  Bekijk de woningen