Nieuw woningaanbod in Vroondaal

25 mei '23

Wil jij graag wonen in het populaire Vroondaal, maar heb je nog geen woning kunnen bemachtigen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Er komt namelijk een nieuwe fase aan in De Dames van Vroondaal en de woningtypes staan nu online. Bekijk snel de schetsimpressies en de belangrijkste kenmerken. Misschien staat jouw toekomstige huis er tussen!

image alt

De woningtypes in De Dames van Vroondaal fase 5

Het is tijd voor het slotstuk in De Dames van Vroondaal. We zijn nog druk bezig met de voorbereidingen van fase 5, maar op de pagina woningen kun je de concept schetsimpressies en kenmerken van de woningtypes alvast bekijken. Naar verwachting start de verkoop nog deze zomer. Deze nieuwe fase bestaat uit 32 woningen in verschillende types, namelijk:

  • Rijwoning 5,40m breed (13x)
  • Heerenhuis 5,70m breed (5x)
  • Bungalow (12x)
  • Bungalow Special (1x)
  • Vrijstaande Bungalow (1x)

Bekijk de woningtypes

Interesse?

Spreken deze woningtypes je aan en wil je op de hoogte blijven van fase 5? Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en artist impressions, én je hoort wanneer de verkoop start. 

Wat kun je verwachten?

  • Eind september delen we de koopsomindicaties per woningtype op de website.
  • Binnen circa 1 tot 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Toewijzing.

Een woning kopen. Zo werkt het!

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? Lees dan snel verder op de pagina 'Woning kopen'. Hier kun je alle stappen van het proces lezen. Tip: bekijk ook de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning. Dan ben je helemaal voorbereid!

Iets vragen? We helpen je graag! Contact
Welk woningtype spreekt je aan? Woningen