Succesvol verkoopevenement De Dames van Vroondaal fase 5

16 november '23

Het verkoopevenement van De Dames van Vroondaal fase 5 is dinsdag 14 november goed bezocht. Ruim 80 mensen informeerden bij het verkoopteam naar één of meerdere woningen in het Haagse nieuwbouwproject dat onlangs in verkoop ging.

image alt

Door weer en wind voor hun woning

Het wisselvallige weer weerhield de vele woningzoekers er niet van om in de namiddag en begin van de avond naar het Informatiecentrum Vroondaal te reizen. Met een duidelijk doel voor ogen - het beantwoord krijgen van de vragen over hun droomwoning(en) - spraken de bezoekers met de makelaars en ontwikkelaar van het project. Niet alleen de bungalows mochten op veel belangstelling rekenen, ook de rijwoningen en herenhuizen bleken in trek bij de bezoekers. Natuurlijk gingen de belangstellenden niet alleen met antwoorden op hun vragen naar huis. Ze kregen ook de brochure van fase 5 overhandigd. Een aandenken aan een succesvolle avond in Vroondaal.

Interesse?

Het verkoopevenement gemist en toch interesse in De Dames van Vroondaal? Op de pagina 'woningen' zie je welke bouwnummers nog beschikbaar zijn, ook na de toewijzing op donderdag 23 november.

Meer weten? Neem contact met ons op
Benieuwd naar het aanbod? Bekijk de woningen