Verkoop Dames van Vroondaal fase 3 gestart

5 mei '22

Het is zover: de verkoop van Dames van Vroondaal fase 3 is gestart! Alle informatie over de woningen is nu te downloaden en je kunt jouw woningvoorkeuren doorgeven via jouw Mijn Eigen Huis account. Dit is mogelijk tot maandag 16 mei 17.00 uur. Donderdag 19 mei om 17.00 uur worden de woningen toegewezen.

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de tekeningen, meer- en minderwerkopties en nog veel meer informatie over jouw favoriete woningen. Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door voor maximaal 5 bouwnummers. Vergeet niet je financiële check te uploaden!

image alt

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef je woningvoorkeuren door. Dit kan tot maandag 16 mei 17.00 uur. Donderdag 19 mei vindt de toewijzing plaats. Na 17.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je Mijn Eigen Huis account en ontvang je van ons een e-mail. 

Meer over de verkoopprocedure

Vragen?

Het team van Dames van Vroondaal staat klaar om al jouw vragen rondom de woningen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons zoals altijd telefonisch, per chat of mail te bereiken tijdens de reguliere openingstijden.

  Bekijk de woningen
  Meer nieuws lezen