Verkoop De Dames van Vroondaal fase 4 is gestart!

29 september '22

Het is zover: de verkoop van De Dames van Vroondaal fase 4 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot maandag 10 oktober 15.00 uur. Uiterlijk twee dagen later worden de woningen toegewezen.

image alt

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van De Dames van Vroondaal, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je nog maximaal 4 bouwnummers toevoegen aan jouw inschrijving. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot maandag 10 oktober 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. Uiterlijk woensdag 12 oktober vindt de toewijzing plaats. Na 15.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je persoonlijke account en ontvang je van ons een e-mail. 

Naar de woningen

Vragen?

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op met onze verkoopadviseur Willy Vermeulen (06 39 23 97 36) of makelaars Nelisse (070 350 14 00) en Frisia (070 342 01 01).

Neem contact op
  Bekijk de woningen
  Lees alles over het kopen van een woning