Verkoop De Dames van Vroondaal gestart!

26 september '19

Het is zover: de verkoop van de 72 hoek- en tussenwoningen van de 1e fase van De Dames van Vroondaal is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de tekeningen, afwerking, meer- en minderwerk en nog veel meer van jouw favoriete woningen. Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door. Vergeet niet je financiële check te uploaden. 

2 oktober 2019

Vragen? Kom naar de informatieavond

Op woensdag 2 oktober organiseren we een informatiebijeenkomst over de woningen van De Dames van Vroondaal. Kom tussen 17.30 en 19.00 uur langs bij Restaurant Madenstein (Madepolderweg 100) om al je vragen te stellen. De makelaars, aannemer en Rabobank adviseurs staan voor je klaar. Ook wordt het magazine uitgedeeld.

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met zondag 6 oktober 17.00 uur. Woensdag 9 oktober vindt de toewijzing plaats. Je ontvangt uiterlijk aan het einde van de dag de uitslag van de toewijzing. Ook kun je dit terugvinden in je Mijn Eigen Huis account.