Verkoopevenement op dinsdag 14 november

10 november '23

Kom langs op het verkoopevenement van De Dames van Vroondaal op dinsdag 14 november aanstaande. Tijdens dit evenement is er een verkoopbrochure beschikbaar en kom je alles te weten over het nieuwbouwproject. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars en Rabobank. De informatieavond vindt plaats bij Informatiecentrum Vroondaal aan de Vroonhoevelaan 2 in Den Haag. Je bent van harte welkom vanaf 17.00 uur en het eindigt omstreeks 18.30 uur.

14 november 2023

Verkoopevenement De Dames van Vroondaal

In Informatiecentrum Vroondaal (17.00 uur - 18.30 uur). Adres: Vroonhoevelaan 2, Den Haag.

Aanmelden

Zien we jou op het verkoopevenement? Meld je dan aan via onderstaande button. Dit is uiteraard niet verplicht.

Aanmelden

Parkeren

Kom je met de auto naar het evenement? De parkeergelegenheid bij informatiecentrum Vroondaal is beperkt. Parkeren kan op de openbare parkeerplekken in de omgeving van het informatiecentrum.

image alt

Fase 5

De laatste nieuwbouwfase van De Dames van Vroondaal - fase 5 - is donderdag 9 november online in verkoop gegaan. Je kunt je nu inschrijven op jouw favoriete bouwnummers. Fase 5 is het laatste deel van het populaire De Dames van Vroondaal, gelegen in de duurzame nieuwbouwwijk Vroondaal. Het project bestaat uit 32 woningen, gebouwd in meerdere uitvoeringen. Zo komen er onder meer levensloopbestendige bungalows, herenhuizen en rijwoningen. Alle woningen worden omringd door groen (park Madestein) en meerdere kavels zijn gesitueerd aan het water.

Bekijk het woningaanbod

Nu in verkoop

Op het verkoopevenement krijg je antwoord op al jouw vragen omtrent De Dames van Vroondaal fase 5. Inschrijven op jouw favoriete woning(en) kan tot maandag 20 november 17.00 uur, dus je hebt ook na het evenement nog ruim de tijd om de juiste beslissing te maken.

  Lees meer nieuws
  Bekijk de woningen