Wonen bij het Park

29 augustus '19

De Dames van Vroondaal ligt pal aan Park Madestein. Hier, in een van de grootste groengebieden van Den Haag, kun je recreëren zoals jij dat wilt. Ga de natuur in, spot de groene specht in het vogelrustgebied, bezoek de stadsboerderij, geniet van een heerlijke lunch of kom in beweging!

Park Madestein is al bijna vijftig jaar een begrip in Den Haag. In 1969 werd het veelzijdige recreatiegebied aangelegd in twee polders ten zuidwesten van de hofstad: de Oostmadepolder en de voormalige Zwarte polder. De recreatievoorzieningen bevinden zich in het meer zuidwestelijke deel van het gebied. Langs de Lozerlaan heeft het gebied een wijk- en buurtfunctie.

De dames van vroondaal

De paden op, de lanen in!

Een frisse morning run tussen de duinen, op de fiets naar Kijkduin of in galop over het strand. Dwars door Madestein lopen verschillende routes om heerlijk uit te waaien en van het natuurschoon te genieten. Zo loopt er een voet- en fietspad van het poldergebied, via De Uithof en Landgoed Ockenburg, naar de duinen en het strand van Kijkduin. Ook zijn er diverse ruiterpaden met verbindingen naar De Uithof, de duinen en het strand.

De BBQ-plek bij uitstek

Het is de perfecte afsluiter van een gezellige dag: een heerlijke barbecue. En als een van de barbecuezones in Den Haag is Madestein hiervoor de plek bij uitstek. Op deze schitterende locatie vlak bij De Dames van Vroondaal smaakt je gegrilde vlees, vis of groente nét wat lekkerder!

Zwemmen en spelen

Voor een (mid)dagje buitenplezier met de kinderen hoef je niet ver weg. Neem ze op een warme zomerdag mee naar de recreatieplas in Madestein. Omdat de kwaliteit van het zwemwater goed in de gaten gehouden wordt, kun je hier heerlijk zwemmen. De lig- en speelweides rondom het water staan eveneens garant voor urenlang speelplezier!

Hier wil ik wonen!

Denk je hier wil ik wonen! Dan heb je geluk. Onlangs kondigden we de 1e fase van De Dames van Vroondaal aan. Benieuwd of jouw droomwoning ertussen zit? Bekijk de woningtypen en schrijf je in bij jouw favoriet. Zo mis je niets!

Bekijk de wonigtypen
Benieuwd naar de wijk? Lees meer over de voorzieningen
Ook hier wonen? Bekijk het woningaanbod