Wonen in De Dames van Vroondaal fase 2? Doe een financiële check

16 juli '20

Binnenkort start de verkoop van De Dames van Vroondaal fase 2. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag een financiële check bij je inschrijving. Zo'n check kun je gemakkelijk uit laten voeren bij bijvoorbeeld Rabobank Regio Den Haag.

image alt

Upload je financiële check bij je inschrijving

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. 

Let erop dat in de gewaarmerkte brief staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Lees meer over de financiële check

Nog geen check gedaan

Wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn voor een woning in De Dames van Vroondaal fase 2? Dan kan je terecht bij het team financieel adviseurs van Rabobank Regio Den Haag. Bel (070) 371 88 88 voor het inplannen van een videogesprek. Tijdens dit videogesprek wordt er kort gekeken naar de mogelijkheden voor de aankoop van een woning. Na het gesprek vult de adviseur de financiële check in en stuurt je deze toe.  

De voordelen van een videogesprek zijn;

  • Direct inzicht in de mogelijkheden voor het aankopen van een woning in dit project;
  • Geen reistijd;
  • Een persoonlijk gesprek met één van onze deskundige adviseurs (via de video);
  • Inlogmogelijkheden vanaf verschillende locaties om samen het gesprek bij te wonen.
Wonen in De Dames van Vroondaal? Bekijk het aanbod
Alles geregeld? Financiële check