Wonen in De Dames van Vroondaal fase 4? Doe een financiële check

2 augustus '22

De woningen in De Dames van Vroondaal fase 4 staan online. Heb je interesse in een woning in dit project? Upload dan - wanneer de verkoop start - een financiële check bij je inschrijving. Dit kan namelijk in je voordeel werken. Zo'n check kun je nu alvast gemakkelijk uit laten voeren bij onder meer Rabobank.

image alt

Upload je financiële check bij je inschrijving

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op één bouwnummer kijken we onder andere of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Zo'n check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account zodra de verkoop start. 

Let erop dat in de gewaarmerkte brief staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Lees meer over de financiële check

Nog geen check gedaan?

Wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn voor een woning in De Dames van Vroondaal fase 4? Dan kan je onder andere terecht bij de financieel adviseurs van Rabobank (Marc Nielsen, Felix Belfroid en Daisy de Vink). Klik op onderstaande button voor het maken van een afspraak met een van de adviseurs. Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur. 

Vraag een financiële check aan
Wonen in De Dames van Vroondaal? Bekijk het aanbod
Alles geregeld? Financiële check