Woningen in vierde fase Dames van Vroondaal toegewezen

12 oktober '22

De inschrijfperiode voor de woningen in Dames van Vroondaal fase 4 sloot maandag 10 oktober om 15.00 uur en inmiddels zijn de woningen toegewezen. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen! Hoe doorloop jij straks het aankoopproces? Zet je meteen digitaal jouw handtekening of wil je eerst een verkoopgesprek met de makelaar? De keuze is aan jou.

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt de toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je ervoor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor.

Digitaal tekenen

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen zijn per e-mail geïnformeerd dat ze reserve-kandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt wordt de reserve-kandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over jouw positie op de reservelijst.

image alt

Nog maar enkele vrije bouwnummers

De Dames van Vroondaal fase 4 is erg in trek, zo bleek uit de online verkoopperiode. Je niet kunnen inschrijven op een bouwnummer, maar toch geïnteresseerd? Niet getreurd, want je hebt nog een mogelijkheid om je in te schrijven als optant of reserve-kandidaat voor jouw favoriete woning(en). Bekijk snel om welke woningen het gaat. Interesse? Meld je dan snel aan!

Woningaanbod
Heb je een vraag? Neem contact op
Meer weten? Lees het laatste nieuws