Goed nieuws voor de (toekomstige) kopers van een woning in fase 4: de bouw van de woningen gaat definitief starten. 

Nieuwbouw De Dames van Vroondaal

De Dames zijn terug! Na het succes van eerdere fases worden in fase 4 weer 90 woningen verkocht. De Dames van Vroondaal is onderdeel van het noordelijk gelegen Vroondaal Westmadepark. Het is een prachtige woonlocatie tussen de Westmadeweg en een boomrijke groenstrook, om de hoek van Landgoed Ockenburgh, het strand en de zee. Hier woon je in een karakteristieke woning zoals je die ziet in de klassieke Haagse wijken, maar dan uiteraard volledig naar moderne maatstaven.

image alt

Chique nieuwbouw in Den Haag

De architectuur van de woningen in De Dames van Vroondaal is geïnspireerd op de architectuurstijl uit de klassieke Haagse wijken en komt van de hand van Walter Zeinstra (ZVA). Eerder was hij verantwoordelijk voor Vroondaal aan het Park en voorgaande fases in De Dames van Vroondaal. Dat resulteert wederom in een prachtig plaatsje. De nieuwbouwhuizen zijn rijkelijk voorzien van details in de gevels, erkers, balkons, veranda’s en ornamenten. Geen huis is hetzelfde. Met dezelfde kleur gevelsteen en alle accenten in wit is eenheid gecreëerd, ook met voorgaande fases.

image alt

De klasse van de Dames

De Dames van Vroondaal is nu al een begrip in 'het Haagse' en met de komst van fase 4 is ingespeeld op het recente succes. De Dames van Vroondaal zijn de zusjes van De Heeren van Vroondaal, een project dat werd overladen met complimenten uit de bouwwereld.

De duurzame Dames
Wil je lagere energielasten? Ga dan voor een nieuwbouwwoning! Enkele duurzaamheidskenmerken van De Dames van Vroondaal zijn:

  • BENG 2=0 (bijna energieneutrale gebouwen) 
  • Groenverklaring (duurzaamheidskorting op jouw hypotheek)
  • Eigen bodemwarmtepomp
  • Zonnepanelen

image alt

Fase 4 in verkoop

Altijd al in deze chique en moderne Haagse wijk willen wonen? Dan is dit jouw kans. De 90 eengezinswoningen van fase 4 zijn momenteel in verkoop, dus schrijf je snel in als optant of reserve-kandidaat. Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over De Dames van Vroondaal? Schrijf je dan in voor de gebiedsnieuwsbrief.

Schrijf je in
image alt

Erfpacht

De woningen in De Dames van Vroondaal worden aangeboden op basis van erfpacht. Dit betekent dat je eigenaar wordt van het huis, maar de grond blijft in eigendom van de gemeente Den Haag. Je betaalt voor het recht om de grond te gebruiken van de gemeente Den Haag. Een groot voordeel is dat je de grond niet hoeft te kopen, waardoor de totale koopsom van de woning lager is.

  Ga naar het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod