Datum online start verkoop De Dames van Vroondaal fase 2 bekend

10 juli '20

Goed nieuws over de 41 prachtige woningen van De Dames van Vroondaal fase 2. De datum van de start van de verkoop is bekend! Zet maandag 20 juli alvast in je agenda. Die dag start om 17.00 uur online de verkoop van deze woningen.

image alt

Bouwnummers, prijzen en plattegronden

De bouwnummers en de bijbehorende prijzen en plattegronden van de woningen staan online op de woningpagina. Je vindt alle informatie door naar jouw favoriete woningtype te gaan en vervolgens te klikken op één van de bouwnummers.

Naar de woningen
image alt

Favorietenoverzicht

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de woningen van De Dames van Vroondaal fase 2? Dan krijg je maandag 20 juli rond 17.00 uur een e-mail met een link naar de speciale verkooppagina. Inschrijven is vanaf dat moment online mogelijk. De verkoopdocumenten staan dan ook in jouw "Mijn Eigen Huis" account. Denk bij de verkoopdocumenten onder andere aan de (optie) plattegronden, de prijslijst, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en informatie over de afwerking van de woningen. Om de top 5 van jouw bouwnummers door te geven als de woningen in verkoop zijn, is het belangrijk dat de woningen van je voorkeur in je favorietenoverzicht staan. Staan ze er nog niet in? Log dan in, ga naar het woningaanbod en klik op het hartje bij jouw favoriete woningtype. Ook is het vanaf de start verkoop mogelijk om je financiële check up te loaden via je persoonlijke Mijn Eigen Huis account.

Erfpacht

De Dames van Vroondaal fase 2 wordt verkocht op basis van erfpacht. Bekijk hier wat dat precies betekent.

Over erfpacht
  Over De Dames van Vroondaal
  Maak een Mijn Eigen Huis account