Fase 1 is uitverkocht, maar fase 2 komt eraan!

29 juni '20

Afgelopen maand is de laatste woning van De Dames van Vroondaal fase 1 getekend, waardoor we nu 100% van de woningen verkocht hebben. Deze zomer zal de bouw van de eerste fase al van start gaan, en nog voor de zomervakantie start de verkoop van De Dames van Vroondaal fase 2 op basis van erfpacht.

Fase 2 binnenkort in Verkoop

Iedereen die een woning heeft bemachtigd in de eerste fase, willen wij van harte feliciteren. Er zijn echter ook heel veel mensen die achter het net hebben gevist. Voor deze mensen hebben we echter goed nieuws: de tweede fase van De Dames van Vroondaal zal nog voor de zomervakantie in verkoop gaan. Dat is dus al bijna!
In fase 2 keren de hoek- en tussenwoningen uit fase 1 terug en zien we een nieuw woningtype; de twee-onder-een-kap villa's van zowel 5.40m breed als 6m breed. Van beide formaten zullen 10 woningen in verkoop gaan.

image alt

Meld je aan bij je favoriete woningtype

In fase 2 komen 41 woningen, te weten rijwoningen 5.4m en 5.7m breed en Twee-onder-een kapwoningen van 5.4m en 6.0m breed. Inmiddels staan de artist impressions van deze woningen al op de website. Ben jij geïnteresseerd in één van de woningtypes? Meld je dan snel aan met je NAW-gegevens bij je favoriete woningtype, zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws van jouw droomwoning.

Naar de woningen
image alt

Fase 2 op basis van erfpacht

De woningen in de 2e fase van De Dames van Vroondaal worden aangeboden op basis van erfpacht. Lees hier wat dat precies betekent voor de aankoop.

Alles over erfpacht
  Over de locatie
  Bekijk de planning