Logo Logo

Afgelopen maand is de laatste woning van De Dames van Vroondaal fase 1 getekend, waardoor we nu 100% van de woningen verkocht hebben. Deze zomer zal de bouw van de eerste fase al van start gaan, en nog voor de zomervakantie start de verkoop van De Dames van Vroondaal fase 2 op basis van erfpacht.

Lees verder

De woningen in de 2e fase van De Dames van Vroondaal worden aangeboden op basis van erfpacht. Lees hier wat dat precies betekent voor de aankoop.

Lees verder

Een begrip in het Haagse, De Dames van Vroondaal. Na het succes van de eerste fase bereiden wij ons nu voor op de tweede fase. Deze fase zal bestaan uit 41 woningen, te weten rijwoningen 5.4m en 5.7m breed en Twee-onder-een kapwoningen van 5.4m en 6.0m breed. Allemaal net iets kleiner dan haar grote broer De Heeren van Vroondaal.

Lees verder

Wordt 2020 het jaar dat je je gaat oriënteren op een nieuwe gezinswoning of heb je misschien al een nieuwbouwwoning gekocht? Wat je nieuwbouwplannen ook zijn, we wensen je een gelukkig woonjaar toe!

Lees verder

De gezellige decembermaand staat weer voor de deur. Sinterklaas met zijn gedichten en surprises. Kerstmis met cadeautjes onder de boom en kerstdiners. En natuurlijk Oud en Nieuw met oliebollen en champagne. Tijdens deze maand zijn er aangepaste openingstijden.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van de 72 hoek- en tussenwoningen van de 1e fase van De Dames van Vroondaal is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers in De Dames van Vroondaal? Dan ontvangen wij graag je financiële check.

Lees verder

Het is bijna zover! De 72 woningen van De Dames van Vroondaal fase 1 gaan a.s. donderdag 26 september online in verkoop. Zet deze datum dus alvast in je agenda! Daarnaast wordt er op woensdagavond 2 oktober een informatieavond georganiseerd. Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Eerder deelden we al de schetsen van De Dames van Vroondaal. Je kreeg toen al een goede indruk van hoe de woningen er uit komen te zien. Nu wordt die indruk alleen maar beter! Want wij hebben achter de schermen hard verder gewerkt om alles nog gedetailleerder te maken. De beelden zijn nu helemaal gereed. Kijk je mee?

Lees verder

Het ontwerp en de architectuurstijl van De Dames van Vroondaal komt van Walter Zeinstra, Architect-Directeur bij Zeinstra Veerbeek Architecten. Wellicht ben je al bekend met zijn signatuur. Zo’n 350 woningen in Vroondaal Aan het Park komen van zijn tekentafel. Walter vertelt wat hem inspireerde voor de woningontwerpen van De Dames van Vroondaal in Vroondaal Westmadepark.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.