Logo Logo

Planning wijken Vroondaal

Vroondaal is volop in ontwikkeling. Er zijn al woningen opgeleverd en de nieuwe bewoners wonen hier al naar volle tevredenheid. Ook is er nog aanbod in aanbouw, in verkoop en in voorbereiding.

Planning De Heeren van Vroondaal

De verkoop van fase 1 en fase 2 van De Heeren van Vroondaal is in volle gang en bijna alle woningen zijn verkocht, enkele woningen staan nog onder optie. Bekijk de woningen op de aparte website van De Heeren van Vroondaal en neem contact op bij interesse in een bouwnummer!

Website De Heeren van Vroondaal

Planning De Dames van Vroondaal

De Dames van Vroondaal is nog volledig in ontwikkeling. De verwachting is dat rond het najaar van 2019 hier meer over bekend is. Laat onderaan deze website je mailadres achter en we houden je op de hoogte van het laatste nieuws van deze nieuwe wijk van Vroondaal.

De Dames van Vroondaal

Vroondaal aan het Park

Vroondaal aan het Park is volledig uitverkocht! De eerste bewoners wonen hier alweer een tijdje en er zijn nog woningen in aanbouw. Er komt geen nieuw aanbod meer in Vroondaal aan het Park.

Vroondaal aan het Park

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.