Logo Logo

Planning wijken Vroondaal

Vroondaal is volop in ontwikkeling. Er zijn al woningen opgeleverd en de nieuwe bewoners wonen hier al naar volle tevredenheid. Ook is er nog aanbod in aanbouw, in verkoop en in voorbereiding.

Planning De Heeren van Vroondaal

De verkoop van fase 1, fase 2 en fase 3 van De Heeren van Vroondaal is in volle gang en bijna alle woningen zijn verkocht, enkele woningen staan nog onder optie. Goed nieuws: rond de zomer gaat fase 4 in verkoop! Bekijk de woningen op de aparte website van De Heeren van Vroondaal en schrijf je in op je favoriete bouwnummer.

Website De Heeren van Vroondaal

Planning De Dames van Vroondaal

De Dames van Vroondaal is in verkoop! Fase 1 is inmiddels zo goed als uitverkocht, maar fase 2 is in aantocht. De verwachting is dat rond de zomer van 2020 hier meer over bekend is. Je kan wel al de woningtypes van fase 2 bekijken. Ben je geïnteresseerd? Laat dan je NAW-gegevens achter bij je favoriete woningtype.

De Dames van Vroondaal

Vroondaal aan het Park

Vroondaal aan het Park is volledig uitverkocht! De eerste bewoners wonen hier alweer een tijdje en er zijn nog woningen in aanbouw. Er komt geen nieuw aanbod meer in Vroondaal aan het Park.

Vroondaal aan het Park

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.