Maak kennis met Vroondaal

Het gebied Vroondaal is opgedeeld in 3 wijken. In elke wijk vind je de klassieke, statige architectuur die Vroondaal als wijk typeert. Echter heeft elke wijk ook zijn eigen accenten, waardoor er een prachtig geheel zal ontstaan.

image alt

De Dames van Vroondaal

De Dames van Vroondaal ligt middenin recreatiegebied Madestein. Een prachtige woonlocatie tussen de Westmadeweg en een boomrijke groenstrook, om de hoek van Landgoed Ockenburgh, het strand en de zee. Hier woon je in een karakteristieke woning naar architectuur zoals je die ziet in de klassieke Haagse wijken.

Bekijk de woningen van De Dames van Vroondaal
image alt

De Heeren van Vroondaal

De Heeren van Vroondaal ligt net als De Dames van Vroondaal middenin recreatiegebied Madestein. Op fietsafstand van de duinen en het strand woon je hier in chique statige huizen, maar wel met een eigen signatuur. De nieuwbouwhuizen zijn rijkelijk voorzien van details in de gevel, erkers, balkons, veranda’s en ornamenten. Geen huis is hetzelfde. 

image alt

Vroondaal aan het Park

De nieuwe lommerrijke woonwijk Vroondaal Aan het Park is door de combinatie van fraaie architectuur en het vele groen en water prachtig om te zien. De wijk met ongeveer 350 nieuwbouwwoningen leeft en alle woningen in deze nieuwe wijk zijn verkocht. Pak de auto of stap op de fiets en ervaar deze nieuwe plek tussen de Madepolderweg en de Boomaweg en direct aan park Madestein.

Meer weten Veel gestelde vragen
Direct contact opnemen Neem contact op